Тита се появи в компанията на ММА боеца Недко Николов, с

...
Тита се появи в компанията на ММА боеца Недко Николов, с
Коментари Харесай

Милко Калайджиев и Тита с уникален дует, вдигнаха Равда на крака

Тита се появи в компанията на ММА боеца Недко Николов, с което опроверга всички клюки, че са разграничени

Любимецът на народа Милко Калайджиев май си хвана ново пиленце, с което да си пее сладко-сладко. Снощи, по време на присъединяване в прочут хотелски комплекс в Равда, Мустакът на републиката имаше специфични посетители. На една от масите бе певицата Тита. Милко бързо сграбчи тъмнокосата изпълнителка и съумяха да вдигнат целия ресторант на крайници. Двата извършиха безконечния шлагер на Васил Найденов и Силвия Кацарова - " Огън от обич ". Кавърът бе оценен с бурни аплидисменти от гостите, които бяха впечатлени от гласовите благоприятни условия на Тита, която очевидно за първи път пее това парце, защото не знаеше текста му и си помогаше с телефона. 

Чуйте осъществяването



По-интересното обаче бе, че Тита бе в компанията на своя ММА войник Недко Николов, с което опроверга всички клюки, че са разграничени. Певицата и коравият мачо честваха раждането на първото бебе на собствен другар. 

Припомняме, че Тита и Недко имаха бурна връзка. След като се разделиха през лятото на 2022 година, певицата се появи с бинтовани пръсти на лявата ръка и незабавно плъзна мълва, че може да е вследствие на физически конфликт с ММА боеца. Впоследствие Недко отхвърли. Тита претърпяла случай, който нямал общо с него. Всъщност певицата счупила не пръстите, а два от ноктите. Недко недоумяваше по какъв начин по този начин превързаните й пръсти са свързани с него.
Според осведомени същинската причина за края на връзките им тогава е брутална изневяра от страна на юначагата. 

Видимо обаче любовта им е много мощна, защото още веднъж са дружно и наподобяват същински щастливи. Недко очевидно е схванал какво украшение държи в обятията си.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР